Τετάρτη 20 Απριλίου 2011

6 ΤΡΟΠΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΟΣ ΜΑΖΙ ΣΟΥ!



  1. Σου λέει πως σε βρίσκει πιο όμορφη όταν δεν βάφεσαι. Το ερωτευμένο αρσενικό αγαπάει το λιτό και αυθεντικό. Επίσης, δεν είναι σε θέση να δει τις ατέλειες που εσύ θέλεις να καλύψεις. 
  2. Σε κακομαθαίνει. Παρατηρεί προσεκτικά τι σου αρέσει και τι όχι και στο προσφέρει απλόχερα σε κάθε ευκαιρία που του δίνεται.
  3. Θέλει συνεχώς να σε αγγίζει. Ο ερωτευμένος άνδρας θα βρει την παραμικρή ευκαιρία για να σε πλησιάσει και να σε αγγίξει.
  4. Θα ζουζουνίσει! Από τη στιγμή που σε ερωτευτεί δε σε νοιάζει αν σε βρίσκει όμορφη ή σέξυ. Το θέμα είναι να σε βρίσκει χαριτωμένη! Τότε θα αρχίσει να σου μιλάει σαν να απευθύνεται σε μωρό, η φωνή του θα μαλακώνει και θα αρχίσει να γίνεται πολύ τρυφερός και να χρησιμοποιεί υποχωριστικά για τα πάντα π.χ. «πως πήγε η δουλίτσα, μωράκι μου; Εμένα με πονάει λιγάκι η κοιλίτσα μου…».   
  5. Θα είναι κακός στο σεξ. Θα μπορείς να δεις στα μάτια του ότι σε ποθεί, αλλά επειδή ο άνδρας είναι έμφυτα εκπαιδευμένος μόνο για να κάνει ζωώδες σεξ, όταν βρεθείτε στο κρεβάτι μαζί του θα έρθει αντιμέτωπος με τη μεγαλύτερη πρόκληση της ζωής του! Φυσικά και οι αρχικές του προσπάθειες θα είναι αποτυχημένες…
  6. Θα είναι περήφανος για σένα και θα θέλει να σε γνωρίσει στους φίλους του αμέσως. Θα σε παρουσιάζει με μεγάλη χαρά σε κοινωνικές εκδηλώσεις και θα φροντίζει πάντα ώστε να μη νιώσεις μοναξιά.    
ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΦΥΛΟ:  
http://b-fit-greece.blogspot.com/2011/04/6_20.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου