Τρίτη 10 Μαΐου 2011

ΤΑ 5 ΠΙΟ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΑ «ΕΡΩΤΙΚΑ ΦΕΤΙΧ»


Στο θέμα των ερωτικών φετίχ έχουν εστιάσει πολλές επιστημονικές μελέτες καθώς και πολλές ιστοσελίδες που ερευνούν ποια είναι τα πιο δημοφιλή. Στο ευρύ κοινό τα φετίχ είναι συνδεδεμένα με κυρίως αηδιαστικές ή απαγορευμένες πράξεις κάτι που αποδεικνύεται πως είναι ένας μεγάλος μύθος.
Σύμφωνα με ευρήματα, παραθέτουμε τα 5 πιο δημοφιλή που βρίσκουν τις επιστημονικές μελέτες σύμφωνες με τις ψηφοφορίες του ίδιου του κοινού μέσα από τις διαδικτυακές ψηφοφορίες.


1.     Φετιχ με τα πόδια, γνωστό και ως foot fetish!
Το 2007, ερευνητές από το Πανεπιστήμιο της Μπολόνια, στην Ιταλία, διαπίστωσαν πως ο φετιχισμός ποδιών είναι το πιο κοινό φετίχ όλων και κυρίως των ανδρών. Το φετιχ συνήθως περιορίζεται σε χάδια των γεννητικών οργάνων, αλλά μερικές φορές χρησιμοποιείται πιο ενεργά στη σεξουαλική πράξη μέσα από τον αυνανισμό η τη διείσδυση.  
2.     Φετιχ με τα υποδήματα! Συνήθως ψηλά τακούνια και μπότες.
Σύμφωνα με την ίδια έρευνα, το δεύτερο πιο συνηθισμένο φετιχ συνεχίζεται να σχετίζεται άμεσα με τα πόδια, αλλά σε αυτή την περίπτωση έχει να κάνει με την επίδραση των υψηλών τακουνιών στο σώμα μιας γυναίκας. Όταν μια γυναίκα φοράει ψηλά τακούνια επιτείνει φυσικά τα πόδια της και υπογραμμίζει την οπίσθια προτομή της που οι άνδρες βρίσκουν πολύ σεξουαλική.
3.     Δερμα, latex και καουτσούκ.
Αυτά τα υλικά δίνουν την αίσθηση της «σκληρής» αλληλεπίδρασης. Μέσα από αυτό συνήθως αναπαράγονται ρόλοι αφεντικού και σκλάβου κάτι που πολλοί βρίσκουν πολύ ερεθιστικό.
4.     Φετιχ με χέρι!
Το συγκεκριμένο φετίχ αππευθύνεται κυρίως σε γυναίκες. Πέρα από τη χρήση των χεριών για χάδια και διείσδυση, υπάρχει και η προβολή του πέους πάνω σε ένα δάχτυλο που οι γυναίκες πιπιλίζουν πριν ή κατά τη διάρκεια της ερωτικής επαφής. 
5.     Παίξιμο ρόλων!
Συνηθισμένοι ρόλοι: ο ρόλος του βιαστή, του γιατρού, του ληστή, ορισμένες φορές ακόμα και του ιερέα. Μέσα από αυτό μπορούμε να εκπληρώσουμε τις απαγορευμένες επιθυμίες μας και να τις ολοκληρώσουμε σε λιγότερο φαντασιωσικά πλαίσια. Σχετίζεται άμεσα και με το φετιχ νούμερο 3.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου