Τετάρτη 27 Απριλίου 2011

ΦΑΚΕΛΟΣ ΠΕΣΙΜΟ: ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΡΙΝ "ΕΠΙΤΕΘΕΙ" ΣΕ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ

Συμβαίνει πάντοτε! Όποτε είμαστε "προ των πυλών" για μία μεγάλη κίνηση, για ένα σημαντικό βήμα, για κάτι σπουδαίο, πάντοτε έχουμε δίπλα μας ανθρώπους που μας παροτρύνουν, που μας ανεβάζουν το ηθικό, που μας... ντοπάρουν ώστε να πετύχουμε το στόχο μας! Πάρτε παράδειγμα τους αθλητές. Ο Πύρρος Δήμας προτού σηκώσει τα άπειρα κιλά που τον "ανέβασαν" στο υψηλότερο βάθρο στις Ολυμπιαδές, δεν ξεχνούσε ΠΟΤΕ να φάει τα... χαστουκια του από τον προπονητή του! Οι ομάδες μπάσκετ, πριν αρχίσει το ματς, γίνονται πάντοτε ένα "κουβάρι" και ακούνε με την αδρεναλίνη στα ύψη αυτά που τους λέει ο αρχηγός! 
Αυτό ακριβώς συμβαίνει και στο σημείο όπου ένας άντρας είναι έτοιμος να "επιτεθεί" σε μία γυναίκα! Πρέπει πρώτα να ακούσει το φίλο του, ο οποίος είναι πάντα εκεί για να τον γεμίσει με αυτοπεποίθηση πριν τη... μεγάλη στιγμή!



 Δεν είναι όλοι οι άντρες ΧΟΜΠΙΣΤΕΣ! Σίγουρα υπάρχουν και οι τύποι που δε χρειάζεται να ακούσουν τίποτα προτού επιτεθούν στο θήραμά τους. Υπάρχουν όμως και οι πιο... low profile, αυτοί που θέλουν ένα... boost στην αυτοπεποίθησή τους για να πάρουν το θάρρος να σηκωθούν από τη θέση τους και να κατευθυνθούν προς το μέρος της γυναίκας, για την οποία έχουν πάθει την πλάκα τους. Για αυτούς λοιπόν, ο φίλος ΠΡΕΠΕΙ να είναι πάντα εκεί! Εκείνη τη στιγμή, ο φίλος είναι ο αρχηγός της ομάδας μπάσκετ, είναι ο προπονητής του Πύρρου Δήμα (καλό θα ήταν τα χαστούκια να αποφευχθούν μπροστά στον κόσμο)...
Ποιες είναι όμως οι ατάκες που "πιάνουν" σε αυτές τις περιπτώσεις; Ποια είναι τα λόγια που πρέπει να ειπωθούν; 

1) "Τί έχεις να χάσεις; Το πολύ - πολύ να φας χυλόπιτα"! Αυτή η ατάκα χρησιμοποιείται κατά κύριο λόγο για να αποβάλλει ο φίλος το άγχος πριν τη μεγάλη στιγμή. Δεν έχεις τίποτα να χάσεις!

2) "Καλά μιλάμε, δεν έχει σταματήσει να σε κοιτάει από τη στιγμή που μπήκαμε στο μαγαζί! Πρέπει να σε γουστάρει απίστευτα"! Αυτός είναι ο φίλος που θα προσπαθήσει να σε πείσει πως δεν υπάρχει λόγος να το σκέφτεσαι, γιατί η ανταπόκριση από τη μεριά της κοπέλας είναι δεδομένη! ΔΕΝ έχει σημασία αν είναι αλήθεια ή ψέματα, σημασία έχει να αφήσεις το ποτό και να πας (επιτέλους) να μιλήσεις!

3) "Δε μπορώ να σε καταλάβω ρε φίλε! Την έχεις πέσει σε τόσες γκόμενες και έχεις "εισπράξει" τα ΟΧΙ όλου του κόσμου! Τώρα γιατί το σκέφτεσαι"; Ατάκα όχι και τόσο ελκυστική εκ πρώτης όψεως, αλλά αποτελεσματική! Ειδικά στην περίπτωση που ισχύει! 

4)"Ρε φίλε να σου πω κάτι;; Δε μπορώ να καταλάβω γιατί τρελαίνεσαι τόσο πολύ. Άνθρωπος είναι και αυτή! Πηγαίνει στην τουαλέτα όπως και ο υπόλοιπος κόσμος"!! Και αυτή η μορφή παρότρυνσης χρησιμοποιείται από την πλευρά των αντρών. Η πλήρης απομυθοποίηση της πανέμορφης γυναίκας!

5) "Πήγαινε ΤΩΡΑ να της μιλήσεις! Χάρισέ της αυτήν την εμπειρία!Δεν επιτρέπεις στον εαυτό σου να μη σε γουστάρει! Παίξε με το θύμα σου!! Σαρκοβόρο τέρας!! Τίγρη! ΧΟΜΠΙΣΤΑ"!! Αυτός είναι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ φίλος!!Αυτούς τους φίλους τους κρατάς. Και μάλιστα, όχι μόνο θα πιάσει αλλά είναι και πολύ πιθανό ( με τόση αυτοπεποίθηση που θα έχει κανείς μετά από αυτά τα λόγια) η γυναίκα που θα βρεθεί στο στόχαστρο να ενδιαφερθεί πολύ!!



 

3 σχόλια:

  1. ρε βρειτε λιγο πρωτοτυπια και αν δεν εχετε και κοπιαρετε ατακες απο ταινιες τουλαχιστον να το αναφερετε! η ατακα νο.5 ειναι κλεμμενη απο την ταινια "φθηνα τσιγαρα" του ρενου χαραλαμπιδη. αιντε μπραβο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. swpa re exypne! alitheia?????????????????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή