Πέμπτη 28 Απριλίου 2011

Το EUROPEAN FITNESS CONVENTION πλησιάζει! Δήλωσες συμμετοχή;;

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα, η ακαδημία BASE TRAINING διοργανώνει και παρουσιάζει ένα από τα μεγαλύτερα συνέδρια fitness, που θα διεξαχθεί στις 20, 21 & 22 Μαίου 2011, στην Αθήνα, στo πολιτιστικό και αθλητικό κέντρο Δαίς.
Τα καλύτερα ονόματα στην Ευρώπη στο χώρο του fitness θα παρουσιάσουν εξειδικευμένα προγράμματα, εμπορικές κατευθύνσεις fitness, επιστημονικά δεδομένα των τελευταίων ετών, στις 4 κατάλληλα διαμορφωμένες αίθουσες Dance, Body & Mind, Personal Training & Body Conditioning, Medicine & Nutrition, με σκοπό να αναβαθμίσουν ουσιαστικά την παρεχόμενη συνεδριακή γνώση στη χώρα μας. 
Πιο αναλυτικά:
Στις 20 Μαίου 2011 θα διεξαχθούν Workshop DANCE AEROBICS & Workshop
PERSONAL TRAINING από τους καλύτερους δασκάλους στο είδος τους..
και στις 21 - 22 Μαίου 201,  36 Κορυφαίοι Εισηγητές από όλο τον κόσμο & 62 Μοναδικά Προγράμματα Fitness θα σας ταξιδέψουν στο μέλλον....


Λίγα λόγια για την Ακαδημία BASE TRAINING
Η ακαδημία BASE TRAINING αποτελεί μια από τις, δυναμικά, ανερχόμενες ιδιωτικές σχολές μετεκπαίδευσης γυμναστών στην Ελλάδα. Δημιουργήθηκε για να καλύψει τις ανάγκες όλων όσων επιθυμούν να καταξιωθούν ως επαγγελματίες γυμναστές στο χώρο του fitness, παρέχοντάς τους ουσιαστική και πλήρη εκπαίδευση σε αυτό που ονομάζεται Total Fitness Experience και οδηγώντας τους με επιτυχία στην επαγγελματική αποκατάσταση. Ο προσωπικός τρόπος προσέγγισης των σπουδαστών, η υπευθυνότητα κι το επαγγελματικό ήθος των καθηγητών και ο σεβασμός, στην έννοια αυτού που ονομάζουμε fitness, έχουν συντελέσει έτσι ώστε, η ακαδημία BASE TRAINING να κερδίζει, συνεχώς και επάξια, σημαντικό έδαφος στο χώρο του fitness.
Χαρακτηριστικά της εκπαίδευσης στην ακαδημία BASE TRAINING:
Ø  Εκπαιδευτικά σεμινάρια που συμβαδίζουν με τις τάσεις της αγοράς fitness και της νέας εποχής.
Ø  Kαταξιωμένοι καθηγητές, που στο σύνολό τους έχουν την πιστοποίηση του ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ.
Ø  Υποστήριξη των φοιτητών σε όλη τη διάρκεια των σπουδών τους. Μετέπειτα υποστήριξη των αποφοίτων της ακαδημίας, εξασφαλίζοντας τους, τις δυνατότητες για επαγγελματική αποκατάσταση με επιτυχία.
Ø  Διοργάνωση εκπαιδευτικών εκδρομών με τη μορφή του fitness bootcamp και στόχο την επιμόρφωση, την εγκύμναση και την αναψυχή των μελών της, αλλά και όλων των φανατικών του fitness.
Για δηλώσεις συμμετοχής μέχρι 10 Μαίου 2011, ηλεκτρονικά στο info@basetraining.gr  ή www.european-fitness.com, έκπτωση 50% του κόστους συμμετοχής για τις 21 & 22/5/11.

Όνειρο και όραμα της BASE TRAINING είναι να καθιερώσει το θεσμό του European Fitness Convention (EFC) στην Ελλάδα, καθιστώντας την χώρα μας πρωτεύουσα του fitness στην Ευρώπη.
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα του συνεδρίου: www.european-fitness.com
Επικοινωνία και δηλώσεις συμμετοχής : 210 9758511, 6974 839021, info@basetraining.gr.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου