Παρασκευή 1 Απριλίου 2011

ΠΩΣ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΔΡΕΣ ΝΑ ΣΑΣ ΘΕΛΟΥΝ ΣΑΝ ΤΡΕΛΟΙ!

Συνέχεια άρθρου http://b-fit-greece.blogspot.com/2011/04/blog-post.html


Πόσο δύσκολο μπορεί να φαντάζει για μια γυναίκα να είναι Η ΓΥΝΑΙΚΑ της ζωής ενός άνδρα. Πρέπει να του δείξει τους τρόπους της, να μιλήσει για τα όνειρά της, πρέπει να προσπαθήσει πολύ! Πάρα πολύ!


ΜΠΑΑΑΑ! ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ!!!!


5 ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΝ ΑΝΔΡΑ ΝΑ ΣΕ ΛΑΤΡΕΨΕΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΑΠΟ ΤΗ ΜΠΑΛΑ...






1. Βγάλε τα ρούχα σου!
2. Βγάλε τα ρούχα σου!
3. Βγάλε τα ρούχα σου!
4. Βγάλε τα ρούχα σου!
5. Βγάλε τα ρούχα σου!


Μετά από αυτά τα πρώτα βήματα, μπορείς να δοκιμάσεις και τα εξής.


1. Κοίτα τον στα μάτια όταν σου μιλάει για τον Παναθηναικό, λες και περιγράφει ένα ηλιοβασίλεμα!
2. Παρήγγειλε εσύ τις πίτσες πριν τον αγώνα και άνοιξέ του μια μπύρα! (αν το κάνεις με τα δόντια δεν θα βοηθήσει και πολύ!)
3. Κατά τη διάρκεια του αγώνα, κράτα του σφιχτά το χέρι λες και είναι έτοιμος να γεννήσει! Έτσι δείχνεις ότι μοιράζεσαι την αγωνία του!
4. Στην σπάνια περίπτωση που δεν βλέπει μπάλα και θέλεις να συζητήσετε, για τον θεό, μην τον παίξεις μονότερμα! Ζήτα τη γνώμη του, κάνε συχνά διαλείμματα, μίλα αργά και καθαρά, και στην περίπτωση που θες απλά να μονολογήσεις τότε... βγάλε τα ρούχα σου!
5. Αν θέλεις να κάνετε σεξ και ντρέπεσαι να του το ζητήσεις, γιατί άλλωστε αυτός υποτίθεται πως είναι το ΑΡΣΕΝΙΚΟ, τότε, σκύψε πάνω από το νεροχύτη, άσε τους γλουτούς σου να εξέχουν όσο περισσότερο γίνεται και φώναξέ τον αδιάφορα για να σου φέρει το πιάτο που "εντελώς τυχαία" ξέχασες στο σαλόνι! - ΣΕ ΑΥΤΉ ΤΗΝ ΠΕΡΊΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΧΡΕΙΆΖΕΤΑΙ ΝΑ ΒΓΆΛΕΤΕ ΌΛΑ ΣΑΣ ΤΑ ΡΟΎΧΑ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου