Παρασκευή 1 Απριλίου 2011

ΠΩΣ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΝΑ ΣΑΣ ΘΕΛΟΥΝ ΣΑΝ ΤΡΕΛΕΣ;

Δεν υπάρχει συγκεκριμένος τρόπος για να "ρίξει" κάποιος μια γυναίκα! Όλα είναι θέμα ενέργειας, χημείας και το γνωστό σε όλους μας "κλικ". Όλα κρύβονται μέσα στις μοναχικές μας καρδιές και στην αντανάκλαση των ματιών. 


ΜΠΑΑΑΑΑ! ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ! ΟΠΟΙΟΣ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΑΥΤΑ ΕΧΕΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΜΟΝΑΧΙΚΗ ΚΑΡΔΙΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΡΙΞΕΙ ΚΑΜΙΑ ΠΟΤΕ!!! 



5 ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΙ ΤΡΟΠΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΤΡΕΛΑΝΕΙΣ, ΚΟΥΦΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΣΕ ΘΕΛΕΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΑΠΟ ΤΗ ΣΟΚΟΛΑΤΑ. 
1. Δεν έχεις περιττά κιλά. Δεν σου λείπει μπόι... Δεν είσαι φαλακρός ούτε χαζός! Το θέμα είναι ότι και να είσαι εσύ θα κάνεις πως δεν είσαι και θα την ρίξεις. Κοινώς, έχε αυτοπεποίθηση ή μάλλον την πεποίθηση ότι είσαι ο πιο όμορφος, έξυπνος και σέξυ και όλα θα πάνε καλά! 
2. Χιούμορ! Λέγε ότι βλακεία σου κατεβαίνει στο κεφάλι... Και να μην της αρέσει το χιούμορ σου, αν εσύ γελάς σαν τρελός με αυτά που λες στο τέλος θα την πείσεις και θα γελάει και αυτή. Το πολύ πολύ να θεωρήσει πως δεν είναι αρκετά έξυπνη όπως εσύ για να καταλάβει το ανώτατο νοητικό σου επίπεδο που επιδεικνύεις με τα υπέροχα αστεία σου...
3. SOS. Για το Θεό!!! Πλύνε τα δόντια σου πριν! Και ο θεός ο ίδιος αν είσαι, καμία δε θα θέλει να σε φιλήσει αν η ανάσα σου θυμίζει παστουρμά!
4. Κέρνα την ρε γύφτε! Ε, καλά όχι και συνέχεια αλλά πριν την... ρίξεις, καλό θα είναι να κεράσεις κανέναν καφέ!
5. Πράγματι, το στήθος το έχει πετάξει έξω για να το δεις. Μην είσαι όμως χαζός! Κλείσε το στόμα σου μην μπει καμία μύγα και κοίτα την και λίγο στα μάτια... Δείχνεις πιο ευαίσθητος έτσι!!


Αν έχεις καμία ακόμη πρόταση, επικοινώνησε με το b-fit! Ακολουθεί άρθρο και για τις γυναίκες! Μην το χάσεις... 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου