Τρίτη 22 Μαρτίου 2011

Η σκληρή δίαιτα ΔΕΝ είναι μονόδρομος!


ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ:


Σύμφωνα με επιστημονικές έρευνες, οι περισσότεροι άνθρωποι που κατάφεραν να αποκτήσουν τον έλεγχο του βάρους τους, δε χρειάστηκε να ακολουθήσουν μία συγκεκριμένη δίαιτα!


Κατόρθωσαν ωστόσο να δημιουργήσουν έναν υγιεινό και σταθερό τρόπο ζωής. Έδωσαν ιδιαίτερη έμφαση στο να αποφεύγουν τροφές με πολλές θερμίδες και ελάττωσαν το μέγεθος των μερίδων φαγητού που καταναλώνουν. Επίσης, έκαναν καλύτερες και πιο υγιεινές επιλογές στα γεύματά τους και προσπάθησαν να αποφεύγουν τα σνακ, που τις περισσότερες φορές δε χρειάζονταν κατά τη διάρκεια της ημέρας.
Εξάλλου, έψαξαν και βρήκαν χόμπι που τους βοήθησαν να βγουν από το σπίτι και να αφήσουν για κάποιες ώρες την ημέρα πίσω τους την καθιστική ζωή τους αλλά και το άγχος που τους προκαλεί.
Σύμφωνα με τις ίδιες μελέτες, ασφαλές και υγιές για έναν άνθρωπο είναι να χάνει μόλις ένα με δύο κιλά μέσα σε μία εβδομάδα. Με αυτόν τρόπο, θα κατορθώσει να ελέγξει και το βάρος του αλλά και να κρατήσει τα κιλά που χάνει μάκρια, ενώ θα καταφέρει και να συνηθίσει και να αγαπήσει τις νέες συνήθειες που έχει βάλει στη ζωή του.
Αργά και σταθερά βήματα λοιπόν! Μη χαλάσετε τα λεφτά σας σε δίαιτες που σας εγγυώνται ότι θα χάσετε μεγάλο αριθμό κιλών μέσα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα. Το μόνο που θα καταφέρετε είναι να επιβεβαιώσετε πως δεν έχουν αποτελέσματα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου