Τετάρτη 23 Μαρτίου 2011

ΣΕΞ και τηλεόραση ΔΕΝ πάνε μαζί!!


Σίγουρα το υποψιάζεστε, τώρα όμως το επιβεβαιώνουν και οι επιστήμονες...Η τηλεόραση επιδρά αρνητικά στη σεξουαλική ζωή! Εάν λοιπόν είσαι τύπος της ενημέρωσης, έχασες...Όσο πιο πολύ βλέπεις ειδήσεις, τόσο πιο ψυχρός αποδεικνύεσαι στο κρεβάτι.

Η έρευνα έδειξε επίσης ότι όταν ένα ζευγάρι παρακολουθεί δελτίο ειδήσεων, τότε, η ερωτική τους επιθυμία μειώνεται δραστικά. Τα παραπάνω καθώς και άλλα πολλά αποτυπώνονται στην έρευνα της ΕΜΑΣ (Εταιρία Μελέτης της Ανθρώπινης Σεξουαλικότητας) η οποία δόθηκε στη δημοσιότητα. Υπάρχει βέβαια και ένα ομολογουμένως μικρό ποσοστό της τάξεως του 16%, το οποίο όχι μόνο δεν ξενερώνει παρακολουθώντας ειδήσεις αλλά αντίθετα...γουστάρει!
Επίσης, εντυπωσιακά αποτελέσματα στην αύξηση της λίμπιντο έχουν οι εκπομπές με πιπεράτα σχόλια και οπτική κλειδαρότρυπας όπως και οι εκπομπές ριάλιτι που θα περίμενε κανείς να την...ρίχνουν, αφού το 56% επηρεάζεται θετικά. Όσο και να μοιάζει παράδοξο αυτό, ερμηνεύει την διφυή φύση του ανθρώπου, από τη μια τα υψηλά και ιδεώδη, αλλά και τα ταπεινά και γελοία που ανακουφίζουν το σώμα από την εγκεφαλική δυναστεία. Ο άνθρωπος ρέπει προς το γελοίο και το ταπεινό από τη φύση του. Στα ριάλιτι και στις κοινωνικές-πλούσιες σε κοινωνικά σχόλια- εκπομπές ο μέσος τηλεθεατής μέσα από την ταπείνωση των τρίτων ξορκίζει τους δαίμονες που έχει μέσα του και κρύβει επιμελώς τον καθωσπρεπισμό του. Στην εποχή της μοναξιάς και της έλλειψης διαλόγου των ανθρώπων, τα ριάλιτι δημιουργούν αισθήματα συμμετοχής και χαλάρωσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου