Τετάρτη 23 Μαρτίου 2011

Γίνετε όμορφες...απλά!


Οι γυναίκες εδώ και αιώνες αναζητούν με φυσικούς ή μη τρόπους το «μυστικό» της ομορφιάς, την συνταγή, που θα της διατηρήσει νέες και εντυπωσιακές! Και, όμως, τα τελευταία χρόνια οι φυσικές μέθοδοι, τα φυσικά καλλυντικά, είναι αυτά που κερδίζουν το έδαφος!Οι περισσότερες γυναίκες άλλωστε έχουν κάπου κρυμμένες, τις συνταγές ομορφιάς της γιαγιάς! Εγγυημένο αποτέλεσμα, βασισμένο, στην εμπειρία αιώνων, σύμμαχος στη μάχη κατά του χρόνου!Να λοιπόν μερικά παραδείγματα από "συνταγές" ομορφιάς που με σχεδόν μηδενικό κόστος θα σας ανανεώσουν άμεσα και θα σας κάνουν να φαίνεστε νεότερη! Δοκιμάστε τις, μία φορά το μήνα! Κάνουν θαύματα!


Με μπανάνα και κουάρκ

Αν το δέρμα σας είναι ξηρό, πολτοποιήστε μια ώριμη μπανάνα, ανακατέψτε τη με μια κουταλιά της σούπας φρέσκο τυρί κουάρκ (και το ανθότυρο κάνει τη δουλειά του) και ένα κουταλάκι του γλυκού λάδι
jojoba και εφαρμόστε τη μάσκα στο πρόσωπο.


Με μέλι και κουάρκ

Αν το δέρμα σας είναι λιπαρό, μια κουταλιά της σούπας κουάρκ με ένα κουταλάκι του γλυκού μέλι, ένα κουταλάκι του γλυκού χυμό λεμονιού και δύο κουταλιές της σούπας φρέσκο γάλα, ανακατεμένα μεταξύ τους, είναι ό,τι χρειάζεται η επιδερμίδα σας για να ζωντανέψει.


Με γάλα και κονιάκ

Μήπως το δέρμα σας δείχνει χλωμό, άτονο και καταβεβλημένο; Δεν έχετε παρά να ζεστάνετε σε ένα κατσαρολάκι ένα φλιτζάνι γάλα με ένα κουταλάκι του γλυκού κονιάκ και ένα κουταλάκι του γλυκού χυμό λεμονιού και να το εφαρμόσετε χρησιμοποιώντας κομπρέσες στο πρόσωπό σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου