Δευτέρα 21 Μαρτίου 2011

Ανεβάστε τη σεξουαλική αυτοπεποίθηση των ανδρών!


Συνήθως οι άνδρες είναι αυτοί που έχουν χαμηλότερη αυτοπεποίθηση όσον αφορά στις σεξουαλικές τους επιδόσεις, καθώς θεωρούν πως ευθύνονται κατά 90% για το «αποτέλεσμα» της σεξουαλικής πράξης. Αντίστοιχα, οι γυναίκες αναλαμβάνουν την ευθύνη για ένα ποσοστό της τάξης του 60%. Εξαιτίας της ενεργητικότητας του ανδρικού ρόλου, το αρσενικό φύλο πάσχει από μεγαλύτερο άγχος σεξουαλικής επίδοσης και η σεξουαλική αυτοπεποίθηση-αντίθετα με τα κοινωνικά στερεότυπα-είναι σαφώς χαμηλότερη. Παραθέτουμε 5 εύκολους τρόπους ώστε οι άνδρες να βελτιώσουν τη σεξουαλική τους αυτοπεποίθηση, να απολαύσουν περισσότερο τη σεξουαλική πράξη και να προσφέρουν μεγαλύτερη χαρά στη σύντροφό τους:



1. Αποδεχτείτε το σώμα σας με τα ελαττώματά του. Ορισμένα λεπτά την ημέρα σταθείτε γυμνός απέναντι στον καθρέπτη και συμφιλιωθείτε με την εικόνα του σώματός σας.
2. Καταρίψτε το πρότυπο του πορνοστάρ. Ο μέσος όρος του ανδρικού πέους δεν έχει καμία σχέση με το μέσο όρο του πέους ενός πορνοστάρ. Έρευνες δείχνουν ότι 8εκατοστά πέους είναι ικανά να χαρίσουν τον οργασμό στο 90% των γυναικών.
3. Δεν χρειάζεται μία γυναίκα να έχει οργασμό για να απολαύσει το σεξ. Μην προσπαθείτε υπερβολικά πολύ να χαρίσετε έναν οργασμό, διότι η πίεση που ασκείτε στον εαυτό σας έχει αρνητικές επιπτώσεις στην στύση σας και δεν βοηθά τη σύντροφό σας να απελευθερωθεί.
4. Μην ανταγωνίζεστε τους παλαιότερους συντρόφους της παρτενέρ σας. Ο κάθε άνθρωπος έχει μία προσωπική υπογραφή στον τρόπο που κάνει έρωτα και αρκεί να είναι ο εαυτός του ώστε το σεξ να είναι αξιομνημόνευτο.
5. Αν αισθάνεστε ότι η πρόωρη εκσπερμάτιση είναι πάντα ενοχλητική για τη γυναίκα, σκεφτείτε πρώτα αν εσείς θα απολαμβάνατε να φέρετε μία γυναίκα σε οργασμό μέσα σε λίγα λεπτά ή όχι.
Το σεξ είναι μία παγκόσμια γλώσσα και ένας ύμνος ανθρώπινης επικοινωνίας καθώς είναι ο μόνος τύπος αλληλεπίδρασης που συνδυάζει όλες τις αισθήσεις. Μη φοβάστε να επικοινωνήσετε με το σύντροφό σας και επιτρέψτε του να επικοινωνήσει άφοβα μαζί σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου