Τρίτη 22 Μαρτίου 2011

Συμβουλή για ντεμακιγιάζ... «έκτακτης ανάγκης»


Είστε στο σπίτι του καλού σας και εκείνος σας προσκαλεί να περάσετε το βράδυ μαζί. Την χαρά σας όμως διαδέχεται ο πανικός. Ο λόγος ; Αμέσως σας έρχονται στο μυαλό οι εικόνες με τα αντιαισθητικά σημάδια του μακιγιάζ το πρωί στο πρόσωπο σας.
Το ειδυλλιακό βράδυ στην αγκαλιά του καλού σας, ξαφνικά σταμάτησε να μοιάζει τόσο ειδυλλιακό. Και όμως υπάρχει η λύση για να σας βρει το πρωί όμορφες και λαμπερές. Άλλωστε δεν υπήρχε πάντοτε ντεμακιγιάζ προσώπου και ματιών...
Αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να ζητήσετε από τον καλό σας, να σας δανείσει για λίγο το μπουκάλι με το ελαιόλαδο, που δεν λείπει ποτέ από κανένα σπίτι, ακόμα και εάν ανήκει σε ένα εργένη.
Άπλωσε μερικές σταγόνες ελαιόλαδο σε ένα βαμβάκι (προσοχή στην ποσότητα!). Στην συνέχεια πέρασε το απαλά από τις βλεφαρίδες σου, όσες φορές χρειαστεί μέχρι να απαλλαγείς εντελώς από την μάσκαρα. Μετά μπορείς να ταμπονάρεις και το πρόσωπο σου. Αφού ολοκληρώσεις ξέπλυνε με άφθονο χλιαρό νερό. Στην αρχή το πρόσωπο σου, η επιδερμίδα σου θα είναι λιπαρή, αλλά, όταν ξυπνήσεις, θα είσαι υπέροχη και λαμπερή!!! Κάντε το, έχει εγγυημένα αποτελέσματα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου