Δευτέρα 28 Μαρτίου 2011

Το ΤΑΞΙΔΙ ΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ BASE TRAINING ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Περισσότερα από πενήντα άτομα ταξίδεψαν το τριήμερο της 25ης Μαρτίου στη Θεσσαλονίκη και ακολούθησαν το... απαιτητικό, διασκεδαστικό και γεμάτο εκπλήξεις πρόγραμμα που τους επεφύλασσε η Ακαδημία Base Training!! Το Bootcamp στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία, χάρη στον ενθουσιασμό των καθηγητών της Ακαδημίας, οι οποίοι "μύησαν" τους επισκέπτες στα μυστικά του fitness και φρόντισαν ώστε όλοι να επιστρέψουν με.... γεμάτες μπαταρίες στην πρωτεύουσα!


Οι λάτρεις της γυμναστικής είχαν τη δυνατότητα να παρακολουθούν επτά προγράμματα εκγύμνασης την ημέρα, ενώ όλες οι αθλητικές δραστηριότητες πραγματοποιήθηκαν στο πανέμορφο και σύγχρονο ξενοδοχείο "NIKOPOLIS" της Θεσσαλονίκης, το οποίο παρείχε στα μέλη του bootcamp ό,τι ακριβώς χρειάζονταν, ώστε η εμπειρία να τους μέινει αξέχαστη!


Φυσικά, οι φίλοι της Base Training παρακολούθησαν το σεμινάριο aqua fitness και εφοδιάστηκαν με όλες τις απαραίτητες γνώσεις που πρέπει να διαθέτει ένας επαγγελματίας γυμναστής για τις ασκήσεις στο νερό! Για αυτό φρόντισε η γυμνάστρια Ελίζα Χρυσοχού, η οποία μύησε με μοναδικό τρόπο τους μαθητές της στα μυστικά του aqua fitness!










Τα μέλη του bootcamp είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν και να ασκηθούν κάτω από τις οδηγίες του Καθηγητή Φυσικής Αγωγής Αλέξανδρου Λαδά, ο οποίος τους παρείχε ένα διασκεδαστικό πρόγραμμα (indoor training).
















Ο κ Λαδάς όμως δεν αρκέστηκε μόνο στο indoor training και αποφάσισε να μεταφέρει τον... ενθουσιασμό και έξω από τους τέσσερις τοιχους (outdoor training)!


















Ο πεπειραμένος Καθηγητής Νίκος Φλωράκης από την πλευρά του, κατηύθυνε τους ασκούμενους και τους "γνώρισε" τον ιδιαίτερα διαδεδομένο στις μέρες μας τρόπο εκγύμνασης, το pilates!
















Φυσικά, ο καθηγητής στο professional Yoga Diploma της Base Training Nίκος Μανώλης, προσέφερε στα μέλη μία εισαγωγή στη yoga!




















Aπό το bootcamp δε θα μπορούσαν να λείψουν οι Στέλιος Κωνσταντακόπουλος και Κώστας Κριτσελάς, οι οποίοι με τον ενθουσιασμό τους "απογείωσαν" τους φίλους της Ακαδημίας στο μάθημα του aerobic!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου