Κυριακή 20 Μαρτίου 2011

Τζόγκινγκ με θέα την Ακρόπολη!


Καλό το γυμναστήριο! Καλά και τα βάρη, τα μηχανήματα, όπως και η αερόβια άσκηση στο διάδρομο... Τι θα λέγατε όμως αν ένα πρωί, αντί να επισκεφθείτε το γυμναστήριό σας, πηγαίνατε μια βόλτα σε ένα καταπράσινο άλσος στα Τουρκοβούνια και τρέχατε στα υπέροχα δρομάκια του, έχοντας όλη την Αθήνα "στο πιάτο σας";

Το Αττικό Άλσος στο Γαλάτσι είναι η τέλεια επιλογή για άσκηση! Διαθέτει ειδικές διαδρομές για τζόγκινγκ, τέσσερα γήπεδα τέννις, δύο γήπεδα ποδοσφαίρου 5x5, δύο μπάσκετ και δύο βόλεϊ! Το κυριότερο; Πρόκειται για έναν πνεύμονα πρασίνου στην "καρδιά" της πρωτεύουσας, ενώ βρίσκεται στο ψηλότερο σημείο του λεκανοπεδίου και εξασφαλίζει στον επισκέπτη τη θέα της Ακρόπολης, του Λυκαβηττού, μέχρι και θάλασσα! Στα δρομάκια του, μπορεί κανείς να συναντήσει ταμπέλες με είδη δέντρων τα οποία "φιλοξενούνται" στο Άλσος, έτσι ώστε - παράλληλα με την αερόβια άσκηση - να έρθει πιο κοντά στη φύση.
Θέματα με κακοκαιρία και βροχές στη χώρα μας δεν υπάρχουν. Η γυμναστική στην ύπαιθρο είναι ο καλύτερος τρόπος για καλή φυσική κατάσταση και υγεία!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου