Παρασκευή 29 Απριλίου 2011

ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ «ΧΥΛΟΠΙΤΑΚΙΑ»;


Το να εισπράξει κάποιος μία χυλόπιτα είναι αναπόφευκτο, πολλές φορές αναγκαίο για λόγους εκπαίδευσης και ερωτικής ωρίμανσης. Το να εισπράτει κάποιος χυλόπιτες για μια συγκεκριμένη περίοδο της ζωής του είναι επίσης κατανοητό. Όταν όμως κάποιος εισπράττει ΜΟΝΟ χυλόπιτες...
τότε ίσως ήρθε η ώρα να αφυπνιστεί και να αλλάξει τη στρατηγική του πριν βγει στην αντεπίθεση.
Η τυπολογία του Έλληνα χυλοπιτάκια είναι ατελείωτη. Υπάρχει ο trendy χυλοπιτάκιας που αντί να ζητήσει το τηλέφωνο μιας κοπέλας, θα χαμηλώσει τα άσπρα γυαλιά ηλίου του και θα ζητήσει το facebook account. Υπάρχει ο κάγκουρας που θα κορνάρει μέσα στη μέση του δρόμου με ένα ηχείο στη διαπασών που θα αντηχεί το άσμα «έχω πετάξει μαζί σου» και θα την κοιτάξει με νόημα ή θα ξεστομίσει κάτι φοβερά προσβλητικό (π.χ. τι κω….ρα είναι αυτή!), ο μπαροπέφτουλας που θα ξοδέψει το μισθό του για να κερνάει σφηνάκια μήπως και τις μεθύσει όλες πριν μεθύσει ο ίδιος και πολλοί άλλοι τύποι. Εδώ όμως, σήμερα, θα ασχοληθούμε συγκεκριμένα με τον καημένο και ταλαίπωρο «ευαίσθητο» Έλληνα χυλοπιτάκια.
Τα χαρακτηριστικά του θα είναι τα εξής:
-         Παρακολουθεί σχεδόν αποκλειστικά Ευρωπαϊκές ταινίες και πιο συγκεκριμένα έκφυλο-διεστραμμένης Αλμοδοβαρικής κουλτούρας.  
-         Όταν μιλάει για το σεξ, ενώ στα πεινασμένα μάτια του βλέπεις πως θα τελειώνε ακόμα και αν άγγιζε με τις άκρες των δαχτύλων του ένα γυναικείο στήθος, αυτός προτιμά να μιλήσει στην παρέα του για τα «φιλαράκια» και πόσο υπέροχη ήταν η σκηνή που ο Ρος πρωτοφίλησε τη Ρέιτσελ.
-          Όταν μετά από πολλή ώρα ή πολλά ποτά πλησιάσει μια γυναίκα, θα έχει ένα ύφος που ο ίδιος θα θεωρεί φιλικό και χαριτωμένο, ενώ στην ουσία η γυναίκα θα του μιλήσει επειδή θα τον θεωρήσει έναν πρόσχαρο ομοφυλόφιλο.
-         Αναπόφευκτα, ο κλασσικός Έλληνας χυλοπιτάκιας, θα ξαναβγεί με αυτή τη γυναίκα και θα είναι πολύ καλός ακροατής.
-         Σε 2 μόλις εβδομάδες θα καταφέρει να γίνει ο καλύτερος φίλος της.
-         Θα της κάνει κοπλιμέντα από το πρωί ως το βράδυ και τη μέρα που αυτή του ανακοινώσει πως σχετίστηκε ή σχετίζεται με άλλον, αυτός θα δηλώσει ξεκάθαρα πως δεν είναι αρκετά καλός, όμορφος ή ξεχωριστός όσο αυτή.
-         Η καλύτερη στιγμή που θα έχει μέσα στην ημέρα, θα είναι όταν αργά το βράδυ την πάρει τηλέφωνο για να συζητήσουν όλο αγωνία τι συνέβη στο τελευταίο επισόδειο του Παπακαλιάτη (οποιοδήποτε σίριαλ του Παπακαλιάτη και αν αφορά, ισχύει το ίδιο).
-         Αφού κλείσει το τηλέφωνο μαζί της, θα ανοίξει το προσωπικό του συρτάρι, και κάτω από τα dvd με τις κουλτουριάρικες και ευαισθητούλικες ταινίες θα αρπάξει με σφρίγος τον υπερπλήρη κατάλογο πορνογραφικών ταινιών που συλλέγει εδώ και χρόνια και θα περάσει ένα άκρως ερωτικό βράδυ.
-         Τέλος, μετά από ένα διάστημα 6μηνών το λιγότερο, θα κάνει τη «θανατηφόρα» κίνηση. Φυσικά, δεν θα παραδεχτεί ότι την έβλεπε πάντα ερωτικά αλλά θα της πει (ή ακόμα πιο πιθανό θα της στείλει sms) σε άκρως φιλικό ύφος. «Βασούλα, να σου πω κάτι; Τώρα τελευταία σε βλέπω σαν κάτι παραπάνω από φίλη ρε συ…». Η Βασούλα θα φρικάρει και θα τον αφήσει στα κρύα του λουτρού.

Εκεί είναι λοιπόν που ο χυλοπιτάκιας μας θα έρθει αντιμέτωπος με την πραγματικότητα. Αυτή είναι η κρίσιμη καμπή στη ζωή του που πρέπει να πει, ΟΧΙ ΑΛΛΟ, δεν θα πάω να πνίξω τον πόνο μου στα φιλαράκια, δεν θα πάω να ξοδέψω τον ερωτισμό μου μπροστά από το κομπιούτερ, ΟΧΙ ΠΙΑ, ΦΤΑΝΕΙ! Αν δεν το πει αυτό και απλά θεωρήσει πως ήταν άτυχος ή δεν κατάφερε να γίνει ακόμα πιο σούπερ-ντούπερ φίλος, τότε μαύρο φίδι που τον έφαγε. Θα μείνει για πάντα γνωστός σε όλους μας, ως ο πιο ευαίσθητος χυλοπιτάκιας και θα ελπίζουμε να μην κάνει ποτέ του παρέα με κάποια κοπέλα που ίσως εμείς συσχετιζόμαστε μαζί της…!   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου