Τρίτη 5 Απριλίου 2011

Έχω και...i phone!!

Το κινητό τηλέφωνο έχει πάψει εδώ και καιρό να είναι απλά μία συσκευή επικοινωνίας, πλέον για ένα μεγάλο ποσοστό ανθρώπων, καθορίζει το «status quo» αυτού που το κατέχει.

Κάποτε ήσουν αυτό που φόραγες, σήμερα είσαι, χαζά θα συμφωνήσω, η μάρκα του κινητού σου. Συχνά μάλιστα ακόμα και εάν δεν μπορεί κάποιος να ανταπεξέλθει στο κόστος μίας ακριβής συσκευής κινητής τηλεφωνίας, ωστόσο θα κάνει τα πάντα για την αποκτήσει, ακόμα και με μηδενικό λογαριασμό στην τράπεζα!
Αυτό αποδεικνύει περίτρανα μία έρευνα που δημοσιεύτηκε στην Daily Mail για τους κατόχους του i-phone. Όπως φαίνεται όσο φτωχότερος είσαι τόσες περισσότερες πιθανότητες έχεις να αποκτήσεις την ναυαρχίδα των κινητών τηλεφώνων παγκοσμίως.
Σύμφωνα με την εφημερίδα, ένας στους πέντες, που έχουν αποκτήσει την συγκεκριμένη συσκευή, έχουν παραδεχτεί ότι ο τραπεζικός τους λογαριασμός είναι ακάλυπτος, οπότε και το κινητό... δεν έχει ακόμα εξοφληθεί. Ένας στους δέκα Βρετανούς, έχει παραδεχτεί ότι πνίγεται στα χρέη - αριθμός που αυξάνεται συνεχώς - και παρόλα αυτά, αγόρασε i - phone. Αντίθετα, το 54% των κατόχων  Blackberry, δηλώνει ότι το έχει εξοφλήσει.
Επίσης, δημοσκόπηση του YouGov, έδειξε ότι μόνο το 5% των κατόχων i-phone αγγίζουν  έχουν ετήσιο εισόδημα πάνω από 57.000 ευρώ. Επίσης, σχεδόν οι μισοί κάτοχοι i-phone, το 38% όσων έχουν Blackberry και το 27% όσων έχουν Android, κερδίζουν λιγότερα από 22.000€ το χρόνο.
 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου