Πέμπτη 31 Μαρτίου 2011

Ο "ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ" Παπανδρέου είναι FIT! - Δείτε πώς τα καταφέρνει!

Τι πρόγραμμα γυμναστικής ακολουθεί ο πρωθυπουργός που σηκώνει ωσάν τον Άτλαντα την οικονομία της χώρας και ολόκληρο το έθνος στις πλάτες του;! Πόσο στιβαρά είναι τα μπράτσα του; 





Σύμφωνα με το Βήμα, ο Γιωργάκης επισκέπτεται καθημερινά το γυμναστήριο είτε τις πρωινές είτε τις βραδυνές ώρες. Αρχικά, απολαμβάνει ένα massage ώστε να τονώσει την γράμμωση των μυών του και κυκλοφορεί στους χώρους ενός συνοικιακού γυμναστηρίου ως κοινός θνητός. Λέγεται πως δεν ζητάει ειδική μεταχείριση από κανέναν και περιμένει με μεγάλη υπομονή τη σειρά του σε κάθε μηχάνημα γυμναστικής.  


Δεν είναι λίγες οι φορές που έχει απασχολήσει τα media με τις αθλητικές του συνήθειες όπως τότε που έλαβε μέρος σε αγώνες κανό και στον μαραθώνιο επιδεικνύοντας το πόσο άνετα μπορεί να διαχειριστεί τις σωματικές προκλήσεις. Ελπίζουμε να τα καταφέρει και με τις πολιτικές διότι ολόκληρη η χώρα θα προτιμούσε έναν λιγότερο fit πρωθυπουργό και μία περισσότερο fit οικονομία και κοινωνία. Τουλάχιστον, με τον τρόπο που ζει δείχνει να διαθέτει την στοιχειώδη αυτοσυγκράτηση και αυτοέλεγχο σε θέματα υγείας και fitness κάτι που ίσως θα έπρεπε να διδάξει στον φιλαράκο του στην παρακάτω εικόνα!





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου